Toiminta

Tietoa Jyvionin toiminnasta

Tule mukaan Jyvioniin!

 

Jyvioni on yksi Keski-Suomen aktiivisimpia poliittisia nuorisojärjestöjä. Tavoitteenamme on, että jokainen Jyväskylän seudulla asuva, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja politiikasta kiinnostunut nuori voisi löytää Jyvionissa oman tapansa vaikuttaa ympäröivään maailmaan ja yhteiskuntaan. Toimintaan osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä. Tule sellaisena kuin olet – meidän tehtävämme on luoda kaikille turvallinen tila!

Helpoiten toimintaan pääsee mukaan osallistumalla Jyvionin tapahtumiin tai bongaamalla meidät kadulta kampanjoimasta. Aina kannattaa tulla kysymään ja juttelemaan! Yhdistyksen hallituksen kokoukset ovat kaikille avoimia, älä siis epäröi tulla paikalle.

Vuonna 2024 hallitus kokoustaa säännöllisesti joka kuukauden viimeisenä maanantaina. Tervetuloa mukaan!

Yhdistyksen tapahtumista ja hallituksen kokouksista ilmoitetaan tapahtumasivulla sekä Instagramissa. Sosiaalisessa mediassa pääset jyvälle helposti Jyvionin toiminnasta, kun seuraat meitä Instagramissa @jyvioni.

Jyvioni on aina tekijöidensä näköinen, joten ole rohkea ja lähde mukaan toimintaan! Vastaamme nopeasti kysymyksiin Instagramissa ja kysymyksiä voi laittaa myös puheenjohtajille sähköpostiosoitteeseen jyvioninpuheenjohtajat@gmail.com.  Vaikka toiminnassa mukana olo ei vaadikaan jäsenyyttä, liittymällä jäseneksi tuet toimintaamme ja edistät nuorten mahdollisuuksia luoda vihreämmän maailman!

Liity mukaan toimintaan tästä!