Jyvioni palaa kesätauolta neljän tapahtuman kanssa!

JYYn järjestömessut – 30.8.
JYYn perinteiset Järjestömessut pidetään keskiviikkona 30.8. Agoran aulassa! Mukana messuilla on JYYn vihreiden lisäksi yli 30 harrastejärjestöä, edustajistoryhmää ja muuta järjestöä. Tervetuloa tutustumaan JYYn vihreiden ja Jyvionin toimintaan!

Kantapöytä – 8.9.
Kantapöytä-tapahtumat tekevät paluun usean vuoden tauon jälkeen! Kantapöydät ovat matalan kynnyksen tapahtumia, joihin uudet ja vanhat aktiivimme ja toiminnastamme kiinnostuneet voivat kokoontua keskustelemaan vapaasti. Ensimmäinen kantapöytä järjestetään 8.9. kello 17.00–19.00 kahvila Elo Jyväskylässä.

Pride-piknik – 9.9.
Jyväskylän vihreät nuoret ja Keski-Suomen vasemmistonuoret järjestävät yhteisen Pride-piknikin Lounaispuistossa pridekulkueen jälkeen.

Uusien ilta – 27.9.
Jyväskylän vihreät nuoret ja Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan vihreät järjestävät yhteisen uusien illan Boombox-tilassa Yliopiston Musica-rakennuksessa keskiviikkona 27.09. kello 17.00–20.00. Ohjelmassa on mm. lautapelejä, keskustelua, tietovisa sekä puhujavieras! Paikalle ovat tervetulleita niin vanhat kuin uudetkin aktiivit ja toiminnastamme kiinnostuneet.