Tervetuloa Jyvionin syyskokoukseen! Jyväskylän vihreiden nuorten ja opiskelijoiden syyskokous pidetään 7.11.2022 klo. 18.00 alkaen. Kokoustilana toimii Jyväskylän yliopiston kirjasto Lähteessä sijaitseva tila B246.3.

Kokouksessa valitaan yhdistykselle ensi vuoden hallitus. Kiinnostuksen hallituspaikkaan voi ilmaista kokouksessa tai jo etukäteen sähköpostilla osoitteeseen jyvioninpuheenjohtajat@gmail.com. Kannustamme hakemaan hallitukseen matalalla kynnyksellä. Hallitustyöskentelyyn ei vaadita minkäänlaisia ennakkotietoja tai -taitoja, vaan kaikkiin pesteihin perehdytetään ja koko hallitukselta ja Vihreiden nuorten liitolta saa tukea pestien hoitamiseen. Hallituksen valinnan lisäksi syyskokouksessa käsitellään vuoden 2023 talousarvio ja toimintasuunnitelma.

Vihreiden nuorten puheenjohtajavaaleista kiinnostuneiden kannattaa kuitenkin tulla paikalle jo 17.30, sillä puheenjohtajaehdokkaat Selinä Nera @selinanera ja Oona Foster @oona_foster tulevat esittäytymään Zoomin välityksellä.

Syyskokouksesta saat lisätietoa Instagramin yksityisviestien välityksellä!